Azerbaycan’ın sevilen sesi ” Aşiğem Sana” Sebine Celalzade

Gemilere bin gel, Gece gözlüm benim, Sonbahar rüzgarı Kırarken dalları, Ben yağmur olsaydım, Düşseydim bulutlardan, Kirpikte dursaydım diyen Karadağ’dan gemiyle çıktı yola RadyOrjinal’de verdi mola. Aşiğem Sana Sebine Celalzade, Türkiye’nin En Orijinal Radyosu RadyOrjinal mikrofonlarında 2018 yılından itibaren çıkmış olduğu müzik dünyası yolculuğu ve serüveninde kendisine dair bilinen ve bilinmeyen her şeyi Keyfi Şahane Adamın canlı yayın konuğu olarak içten ve samimi duygularıyla bir müzik şöleni yaşattı.

Azerbaycan’ın sevilen sesi 12.07.1994 doğumlu Bakü / Karadağ ilçesinde ailesiyle birlikte yaşamını sürdüren Sebine Celalzade, 2018 yılından itibaren müzik dünyasında ve sosyal medyada söylediği romantik ve aşk şarkılarıyla karşımıza çıktı.

Mükemmel sesi ve yorumuyla bir anda ’AŞİĞEM SANA‘’ isimli çalışmasıyla müzik dünyasında yerini alarak hızlı bir giriş yapan  ve Elnar Xelilov ile söylediği düet şarkısı AŞİĞEM SANA ile Sebine Celalzade tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ayrıca güzel sanatçı ” Sebine Celalzade ” 2020 yılından bu yana Uwt Music Azerbayjan şirketi ile çalışmaktadır.

Kaynak gösterilmeden kopyalanamaz ve yayınlanamaz.

Kaynak: RadyOrjinal.com

 

 

AdamAdnanAşığam SanaAzerbaycanBaküCanlıElnar XelilovEsmefırtınaGece Gözlüm BenimGeceler HaramKaradağKeyfiKeyfi Şahane AdamKonukMagusa LimanıMüzikMüzik ŞöleniorjinalRadyoRadyoorjinalRadyorjinalRüzgarŞahaneSebine CelalzadeSevilen SesiSingleUWT MusicVayYeni TekliYyaın
Comments (0)
Add Comment