Carrie Underwood’un Güzellik Rutini Mevsimlere Göre Değişiyor

Carrie Underwood’un Güzellik Rutini Mevsimlere Göre Değişiyor

Carrie Underwood’un fitness rejimi mevsimlere göre değişir.

CALIA adlı kendi aktif giyim hattına sahip olan Cry Pretty şarkıcısı, turnede olsa bile her zaman yoğun programına uygun bir antrenman yapmayı başarıyor.

Shape ile yaptığı röportajda, ruh halindeyken ve genellikle mevsimlere bağlı olarak rutinini değiştireceğini açıkladı.

“Biraz mevsimsel antrenman yapan biriyim. Bunu düşünürseniz, kışın hepimiz birlikte toplanırız ve hepimiz sıcak, rahat olmak istiyoruz, çok sayıda tatil var ”dedi.

“Öyleyse daha fazla kaldıracağım ve daha az kardiyo yapacağım ve tüm bu ekstra tatil kalorilerinden faydalanacağım ve biraz kas yapacağım.

Yaz aylarında daha hafif hissetmek istiyorum. Koşmak ve terlemek istiyorum, bu yüzden sıcaklığa biraz eğilmek ve daha fazla dış mekan kardiyo işi yapmak için bu duyguyu kullanıyorum. ”

36 yaşındaki kocası Mike Fisher’ın ikinci çocuğu olan sekiz aylık oğlu Jacob’ın doğumundan sonra spor salonuna geri döndü ve şimdi daha fazlasını yapmaya teşvik eden sonuçları görmeye başladı.

“Giysilerimde kendimi iyi hissedersem,bazı kaslarımı görmeye başlıyorum, bu sadece devam etmemi istiyor” dedi. “Bir merdiven çıkarken ya da çocuklarımı toplarken ya da bir şeyleri taşırken kolay hissetmek hoşuma gidiyor.

Kasları görmeyi ve ilerlemeyi hissetmeyi seviyorum, bu yüzden her zaman daha fazla kaldırmayı veya daha fazla tekrar yapmayı düşünüyorum. ”

Ve bazen dört yaşındaki oğlu Isaiah antrenmanlarına katılacak.

“Koşmaya gittiğimde, eğer benimle gelirse, orada yine de beş dakika kadar kalıyor ve sonra“ Bununla işim bitti! ”Gibi. Bazen ‘Pekala dostum, benim için bazı şınavlar yap!’ Diyeceğim. Eğlenceli olduğunu düşünüyor ”dedi.

Afro ruh şarkıcısıBeautyCarrie UnderwoodCelebritiesGüzellikModaTracee Ellis Ross
Comments (0)
Add Comment