Demet Akalın: Sakın göbeğime bakma

Sosyal medyada elini karnına koyarak verdiği pozdan sonra hamile olduğuna dair dedikodular çıkan şarkıcı Demet Akalın, katıldığı bir açılışta “Göbeğime sakın bakma. Kortizon göbeği bu, iki haftadır serum alıyorum” dedi.

Boşandığı Okan Kurt ile yeniden barışan ve sosyal medyada siyah elbisesiyle verdiği pozla elini karnına koyan şarkıcı Demet Akalın’ın, ikinci fotoğrafında göbeğinin şiş olması dikkatleri üzerine çekti. Aralarındaki buzları erittiği Hadise’yi etiketleyerek yaptığı paylaşımın altına birçok takipçisi Akalın’ın hamile olduğuna dair yorum yağdırdı.

Yorumları yanıtsız bırakan Demet Akalın, geçen gün Denizli’de bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Burada yoğun ilgiyle karşılaşan Akalın, sevenleriyle bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Güzellik merkezinin açılışı için kurdelenin başına geçen Akalın, konuşmasını yaptığı sırada bir kişinin saklamaya çalıştığı göbeğine baktığını fark edince “Göbeğime sakın bakma, kortizon göbeği bu, bakma sakın. 2 haftadır serum alıyorum” dedi. (İHA)

 

 

Demet AkalınGöbek
Comments (0)
Add Comment