Jennifer Lopez Ve Alex Rodriguez: Okul Çocuklarına Yiyecek Bağışında Bulundular

Jennifer Lopez Ve Alex Rodriguez: Okul Çocuklarına Yiyecek Bağışında Bulundular

Jennifer Lopez ve nişanlısı Alex Rodriguez, bir öğrencinin düzenli yemek yapma mücadelesini okuduktan sonra Tennessee’deki okul çocuklarına bir yıl boyunca yiyecek bağışında bulundu.

Süper star çift, Jacksboro İlköğretim Okulu öğretmeni Brooke Goins’in yakın tarihli bir sosyal medya yayınından sonra harekete geçti.

Facebook mesajında, Goins, ailesi için evde yemek bittiği için sınıfta aç olan bir çocuk hakkında yüreklendirici bir hikaye paylaştı. O ve meslektaşları yardım etmek için ellerinden geleni yapıyorlardı.

Haber, Lopez ve Rodriguez’in dikkatini çekti ve okulun yeni öğrenci yemek kilerini, yeni bütçe dostu ve sağlıklı dondurulmuş yemek şirketi Tiller & Hatch ile dolu bir yıl boyunca saklayarak yardım etmeye karar verdiler.

J.Lo, Goins’i ve sınıfını haberlerle şaşırtmak için bir video görüşmesine bile çıktı ve 23 Ekim Çarşamba günü Instagram’da yapılan sohbetten görüntülerini paylaştı.

Lopez, “Tennessee’deki Jacksboro İlköğretim Okulu’daki öğrenciler ve harika öğretmenler hakkında bir şeyler öğrendiğimizde, yardım etmemiz gerektiğini biliyorduk” diye yazdı.

“Öğretmenlerin, öğrencilere yeterince yemek yapmadıklarında eve yiyecek getirmelerine yardımcı olduklarını duyduk. Bu hikayeyi gördüğümüzde, bu olay gözlerimi yaşarttı, Alex de öyle! ”

“Siz biliyor musunuz bilmiyorum ama Alex ve ben Tiller & Hatch adlı bir şirketin parçasıydık ve öğrencilerimiz ve okullarının yemek kileri için bir yıl boyunca lezzetli, sağlıklı öğünler için bağışta bulunmaya karar verdik. ,” diye devam etti.

“İşte bu yüzden bir işletme sahibi olmak ve şirketlerde fiili mülkiyete sahip olmak (lisans vermemek), özellikle Latinler olarak Alex ve benim için çok önemli. Topluluğumuza göstermekle ilgili, hayat böyle olabilir. Sorumluluk alabilir ve mülkiyeti alabilirsiniz. İnsanların hayatlarını daha iyi hale getiren şeyler yaratma konusunda bir söz sahibi olmamıza ve geri verme tutkumuzu paylaşan ortaklarımıza sahip olmamıza izin veriyor. Çünkü geri vermek ve başkaları için orada olmak gerçekten en önemli şey.

“Hiçbir çocuğun ASLA aç uyumak zorunda kalmayacağına inanan ortaklarla iş yaptığımız için mutluyuz. Herkesin lezzetli, besleyici yiyeceklere erişimi olmalı. Bu benim ayın en sevdiğim anıydı ve yapabileceğimiz en iyi şeylerden biriydi. ”

Yazının İngilizce Orjinali

Jennifer Lopez and her fiance Alex Rodriguez have donated a year’s worth of food to schoolchildren in Tennessee after reading about one student’s struggle to afford regular meals.

The superstar couple was inspired to act after a recent social media post from Jacksboro Elementary School teacher Brooke Goins went viral.

In the Facebook message, Goins shared a heartbreaking story about one kid who was turning up for class hungry because his family had run out of food at home. So she and her colleagues were doing their best to help.

The news caught Lopez and Rodriguez’s attention, and they have decided to lend a hand by keeping the school’s new student food pantry stocked for a full year through their new budget-friendly and wholesome frozen meal company, Tiller & Hatch.

J.Lo even appeared on a video call to surprise Goins and her class with the news, and she shared footage from the chat on Instagram on Wednesday (23Oct19).

“When we heard about the students and amazing teachers at Jacksboro Elementary in Tennessee, we knew we had to help,” Lopez wrote in the caption.

“We heard teachers were helping students bring home food when they didn’t have enough. When we saw this story, it brought tears not just to my eyes, but Alex’s as well!”

“I don’t know if you guys know, but Alex and I are part owners in a company called Tiller & Hatch, and we decided to donate a years worth of of their yummy, healthy meals, for the students and their school’s food pantry,” she continued.

“This is why being a business owner, and having actual ownership in companies (not licensing), is so important to me and Alex, especially as Latinos. It’s about showing our community, this is what life can be. You can take charge and take ownership. It allows us to have a say in creating things that make people’s lives better and have partners that share our passion for giving back. Because giving back and being there for others is really what matters most.

“We are happy to be in business with partners who also believe no child should EVER have to go to sleep hungry. Everyone should have access to delicious, nutritious food. This was my favorite moment of the month and it’s one of the best things we’ve been able to do.”

Alex RodriguezBağışCelebritiesJennifer LopezOkul
Comments (0)
Add Comment