”Kaybolan Yıllar” şarkısıyla müzik dünyasına muhteşem bir dönüş yapan Tuğba Hatun, RadyOrjinal’de yayınlanan ‘Keyfi Şahane Adam’ programına konuk oldu!

‘Kaybolan Yıllar’ şarkısıyla Türkçe Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Tuğba Hatun, muhteşem bir geri dönüşle Şahane Adam’ın RadyOrjinal’de yayınlanan ‘Keyf-i Şahane Adam’ programına konuk oldu.

Tuğba Hatun, yeni teklisi ‘Kaybolan Yıllar & Gidiyorum’ şarkısının gördüğü ilgi hakkında “Şarkı güzeldi, insanlar beğendi. Şarkının ileriki günlerde remix ve ototantik versiyonları gelebilir açıklamasında bulundu. Ayrıca geç kalınmış bir proje ama çok yakında sözü ve besteleri bana ait bir albümle Türkiye dahil tüm Dünyaya açılacağız dedi. Biliyorum çok uzun bir süredir müzik dünyasından ayrı kaldım ama her zaman müzikle iç içeydim artık enerjimi müzik dünyasına yansıtmanın zamanı geldi dedi.

“KENDİMDEN ÇOK BAŞKALARININ DERDİNİ ÇÖZMEYE ADALETLİ OLMAYA ÖZEN GÖSTERDİM”

Keyf-i Şahane Adam: Bu yaptığınız projeler dışında keşke şununla diyebileceğiniz birisi var mı aynı proje içerisinde yer almak istediğiniz? Kaybolan Yıllar & Gidiyorum gibi.

Tuğba Hatun: Bu Şarkıda okuma tekniği olsun aranjesi olsun hepsi yeni o yüzden çok sevildi ve günümüz çağına uygun bir sound çalışması oldu. Özellikle sanat müziğini çok seviyorum keşke ben okusaydım ilk defa benden duysalardı dediğim şarkılar tabi ki çok fazla. Güzel sanatları çok seviyorum yaptığım alanda doktorayı güzel sanatlarda heykel mimari seramiklerle uğraşıyorum. Yüksek ihtimalle güzel sanatların o dallarında olurdum çünkü altyapım olsun sesim olsun oldukça bu alanda iyiyim yada çapraz bir durum daha var aynı zamanda hukuk fakültesi okuyorum adaletin peşinden koşardım diye düşünüyorum. Adil ve adaletli davranmayı hatta kendimden çok başkalarının derdini adaletli bir şekilde çözmeyi çok isterdim.

Kaynak: RadyOrjinal.com

Kaynak Gösterilmeden kopyalanamaz ve yayınlanamaz.

AlbümçalışmaÇarpık bacakDüğünGüzelKaybolan YıllarKeyfi Şahane AdamKış GüneşiKonukorjinalOtantikProgramprojeRadyoorjinalRadyorjinalSanatçıSingleTanıtımTuğba HatunVar git Koronaya
Comments (0)
Add Comment