Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan Seven Ölsün mü?.. Gül Alper Radyorjinal’de yayınlanan Keyfi Şahane Adam’ın programına konuk oldu!

Voce müzik etiketiyle müzik dünyasına iddialı bir şarkı ile adımını atan Gül Alper, Seven Ölsün mü? tekli çalışmasıyla Şahane Adam’ın RadyOrjinal’de yayınlanan ‘Keyfi  Şahane Adam’ programına konuk oldu.

Gül Alper, ‘Seven Ölsün mü?’ şarkısının gördüğü ilgi hakkında “Şarkı güzeldi, insanlar beğendi. Şarkının ileriki günlerde yeni versiyonları gelebilir açıklamasında bulundu. Ayrıca Gül Alper, kısa sürede sosyal medyada şarkısının viral olduğunu, çok beğenildiğini dile getirirken müziğe aşık ve hedeflerinin büyük olduğunu çok yakında bu başarıyı muhteşem bir albümle taçlandıracağını belirtti.

Keyfi Şahane Adam: Yaptığım bir araştırma sonrasında Voce Müzik ile 4 yıllık bir anlaşma yaptığınız ve bu 4 yıllık anlaşma süresince evliliğin size yasak olduğu doğru mu? Bu konu hakkında bizleri ve dinleyenleri bilgilendirir misiniz?

Gül Alper: Evlilik kapılarını sonuna kadar kapatarak ‘Seven Ölsün mü’ diyerek evet bekar öl dediler. Ayrıca buradan yapımcıma ve bu şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim diyerek tüm enerjisini bundan sonraki çalışmalarına ve projelerine odaklandığını söyledi.

“KİMSEYE GÜVENMEM”

Güzel sanatçı Alper, ayrıca hayatında kimsenin olmadığını belirterek Aşk hayatım yok. bu konulara girmesek daha iyi olur derken Aşkı aramazsın, o sana gelir. Ama şuan ki ‘Seven Ölsün mü?’ şarkısıyla ünlendiğim için gelen olur mu, bilmem. Genelde kimseye güvenmem dedi.

Kaynak: RadyOrjinal.com

Kaynak Gösterilmeden kopyalanamaz ve yayınlanamaz.

AdamAdımAdnanDünyaDüzgünFilboxFilodi TVFizikGül AlperiddiaKeyfiKeyfi Şahane AdamMalatyaMavi PRMüzikorjinalRadyoorjinalRadyorjinalŞahaneSeven Ölsün mü?SingleTekliVoceYeni
Comments (0)
Add Comment