Pretty Little Thing’in Yeni Reklam Elçileri Little Mix Oldu

Pretty Little Thing’in Yeni Reklam Elçileri Little Mix Oldu

Little Mix, yeni bir moda koleksiyonunda PrettyLittleThing tasarımcılarla ile işbirliği yaptı.

Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ve Jesy Nelson’dan oluşan kız grubu temsilcileri çizgiyi duyurmak ve aralığın teaser parçasını paylaşmak için Pazartesi günü Instagram paylaşımda bulundular.

“#PLTxLittleMix GELİYOR. @Prettylittlething ile olan koleksiyonumuzun 7 Kasım’da başladığını duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyız ”dedi. “Bu koleksiyonu sizin için oluşturmayı kesinlikle sevdik ve görmenizi bekleyemeyiz.”

Resime eşlik eden Jade, Perrie, Leigh-Anne ve Jesy’nin renkli yılan baskı pozlarını giydirdiği Fransa’da Paris’te Eyfel Kulesi’nin önünde resmedildi.

Diğer öğeler yıldızların eklektik tarzını yansıtacak, dokuları karıştıracak ve lüks yeşillikler ve bakırlardan oluşan bir renk paletine sahip. Bu arada, diamante kristal süslemeli ağdan yapılan giysiler, gelecek parti sezonunda şüphesiz aranacak.

PrettyLittleThing kurucu ortağı ve CEO’su Umar Kamani, “Kızlar yıllar boyunca PrettyLittleThing’in hayranlarıydı, bu yüzden onlarla işbirliği yapmak, zaten markayla büyük bir bağ kurmaları nedeniyle mutlak bir zevkti” dedi. “Bu işbirliğinin harika yanı olan Little Mix, genç kız ve kadınlara müzikleriyle birliği ve gücü bir arada tanımlamakla birlikte, hepsinde bu koleksiyonu çok heyecan verici kılan benzersiz ve bireysel bir tarza sahipler.”

PrettyLittleThing x Little Mix koleksiyonundaki ürünler 2-24 ABD Doları (İngiltere, 4-26 ABD Doları) ve 15 – 13 ABD Doları (12 – 100 £) arasında ücretlendirilecektir.

CelebritiesHaberLITTLE MIXModaReklam Elçileri
Comments (0)
Add Comment