Serena Williams: Nike Işbirliğinde Yeni Tasarımcılarla Çalışacak

Serena Williams: Nike Işbirliğinde Yeni Tasarımcılarla Çalışacak

Serena Williams,Nike işbirliğinde yeni tasarımcılarla birlikte çalışmak istiyor.

23 kez Grand Slam şampiyonu, gelecek yıl başlayacak ABD spor giyim deviyle bir ayakkabı ve giyim koleksiyonu tasarlamasına yardımcı olacak yeni reklamların peşinde olduğunu açıkladı.

New York’taki tasarımcılar, Nike’nin Oregon’daki genişleyen merkezinde atölye çalışmalarına davet ediliyor ve bir sonraki tura geçmek için bir dizi görevi tamamlamaları gerekecek.

Sadece 10 tasarımcı seçilecek ve sonunda Serena’nın koleksiyonunun lansmanıyla sonuçlanacak olan yedi aylık bir çalışmayı tamamlamak üzere davet edilecek.

Marka temsilcileri, projenin Nike’ın “farklı perspektifleri tasarıma getirme” çabalarının bir parçası olduğunu açıkladı.

Nike’ın baş tasarım sorumlusu John Hoke, genç tasarımcıların masaya getireceği yeni fikirleri, yaratıcılığı ve çeşitliliği dört gözle beklediğini söyledi.

“Bu tasarımcıların zanaatlarını geliştirmek, yaratıcılıklarını genişletmek ve nike’ın tüm zamanların en iyi sporcularından birini yaratırken Nike’ın tasarım mirasını inşa ederken nihayetinde büyük hayaller kurmaları için heyecanlıyım. Etkilerinin yaygın olarak hissedileceğini biliyoruz ve onları yaratıcı topluluğumuzun bir parçası olarak görmeyi dört gözle bekliyoruz ”dedi.

Eylül ayında, 38 yaşındaki Serena, modaya uygun moda imparatorluğu ile “daha ​​kapsayıcı, daha az münhasır” olmak istediğini ve bunun da adını taşıyan giysi koleksiyonunu içerdiğini belirtti.

CelebritiesHaberModaNİKESERENA WİLLİAMS
Comments (0)
Add Comment