TANER KAYA’NIN İLK KLİBİ YAYINDA

‘’Dilhun’’ albümüyle geçtiğimiz kısa bir süre önce profesyonel müzik kariyerine başlayan Taner Kaya’nın, albümün yapımcısı ve aynı zamanda albümün çıkış şarkısı Ferhat Göçer imzalı ‘’Yaklaşmayın’’ klibi yayınlandı.

 ‘’Dünyada Covid salgını felaketle sonuçlansaydı ne olurdu?’’ fikrinden yola çıkılarak post apokaliptik  felaket sonrası bir dünya ile açılan klip,  gerçeküstü bir dünya yaratılarak çekildi.

Yönetmen Ercan Şencan imzalı klibi, bir caddenin trafiğe kapatılmasıyla one shot (tek plan) tekniğiyle çekildi. Baştan itibaren hiçbir kesinti olmadan tek bir çekimde bitirilmesi gereken one shot tekniğinde, hatasız tek çekim için yaklaşık 50 çekim  tekrar gerçekleştirildi. Yedi klasik araba, üç motor ve on dört oyuncunun yer aldığı ve büyük bir titizlikle çalıştığı klip çekiminde Ferhat Göçer,  Taner Kaya’yı hiç yalnız bırakmadı.

‘’Yaklaşmayın’’ın klibinin üçlü devam kliplerinin ilki olduğunu ve albümdeki diğer şarkılarının kliplerinin devam niteliğinde çekileceğini belirten Taner Kaya ilk klip heyecanını ise ‘’Ferhat Göçer gibi tecrübeli bir isimle birlikte çalışmak çok keyifliydi. Bir abi gibi davrandı ve eksikliğini hissettirmedi’’ diyerek açıkladı.

Yönetmen Ercan Şencan imzasını taşıyan klip tüm dijital platformlarda yayınlandı.

DilhunFerhat GöçerklipMüzikTner KayaYaklaşmayın
Comments (0)
Add Comment