O Bir TechnoBesk ‘Taş Yürekli ” Kadir TAPUCU ”

O Bir TechnoBesk ‘Taş Yürekli ” Kadir TAPUCU ”

Hasret Bitiyor!!! Onu Tüm Müzik Dünyası Tanıyor Ve Biliyor,O Bir TechnoBesk,O Bir Buz Mavisi, O Bir Açık Sözlü, O Bir Taşyürekli , O Aslında Müzik Dünyasının Konuşamayan Dili O Dinlettiği Gibi Ha Kiyamet Kopmus Ha Sen Gitmissin Diyebilen, O O O Gidişim Suskun Olmuştu Ama Dönüşüm Muhteşem Olacak ” KADİR TAPUCU ” Evet Evet O ^^KADİR TAPUCU^^ Mükemmel Sesi Ve Yorumuyla 20/10/2010 Çarşamba Akşamı Saat 22:00 İle 24:00 Arasında RadyOrjinal’de Adnan İle Keyfi Şahane Adam Programının Canlı Yayın Konuğu oldu.

ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER ^^ KADİR TAPUCU ^^

O BİR TECHNOBESK, O BİR TAŞYÜREKLİ, SONUM OLDU ” KADİR TAPUCU ” 20/10/2010 Çarşamba Akşamı Saat :22:00’da RadyOrjinal Mikrofonlarında Canlı Yayında Bir Müzik Fırtınası Unutulmaz Şarkıların Söz Ve Bestecisi ^^ Kadir TAPUCU ^^ Rüzgarı Esti !!!!

Kadir Tapucu Kimdir?

Biografisi

Sanatçı bir ailenin oğlu olan Kadir TAPUCU’nun babası TRT İstanbul Radyosu sanatçılarından Şanlı Urfa’lı Yavuz TAPUCU’dur.Annesi ise Eskişehirlidir. Kendisinden başka üç kardeşi olan sanatçı dünyaya gözlerini açtığı anda bile, evlerinin duvarında asılı hatırladığı babasının bağlamasıyla tanışmış ve çok küçük yaşlardan itibaren müzikle içiçe olmuştur…yine küçük yaşlarda ritm duygusunu geliştirip askere gidinceye kadar sahnelerde ritm icra etmiştir.

Allah vergisi dediği beste kabiliyetini daha 11 yaşlarında iken babası keşfetmiştir. Askere gidinceye kadar istanbul’un çeşitli eğlence mekanlarında ritm sanatçısı olarak çalışan TAPUCU, bu arada Oruç Gazi ilk ve Ortaokulu ve Pertevniyal Lisesinde tahsilini tamamlamıştır. Askerliğini İstanbul AKSARAY orduevinde müzisyen olarak tamamlayan Tapucu, askerlik bitiminde GÜNAYDIN ve TAN Gazetelerinde Muhabir olarak çalışıp, yine gazeteye bağlı İstanbul’un o yıllarda en büyük eğlence merkezi olan GÜLHANE ŞENLİKLERİ’nde yıllarca Gösteri koordinatörü olarak çalışmış ve tüm konserleri organize etmiştir…

Ülkemizin en büyük starlarının konserlerini yapmış ve organize etmiştir…1993 yılında Erol KÖSE’nin teklifi ile ilk albümü “DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK”ı tamamlayan sanatçı büyük bir başarı yakalamıştır. Daha sonra ise sırası ile “HA KIYAMET KOPMUŞ,HA SEN GİTMİŞSİN”, “ŞEYTAN DİYOR Kİ”, “BUZ MAVİSİ”, “BU HALLERE DÜŞECEK ADAM DEĞİLDİM”, ve son olarak TAŞ YÜREKLİ albümünü yayınlamıştır. Hazırladığı bestelerde farklı temaları işleyen sanatçı tüm albümlerinde kendi bestelerine yer verse de zaman zaman ülkemizin ünlü söz yazarlarıyla da çalışmıştır.

Aşkın TUNA,Hakkı YALÇIN,Ahmet SELÇUK İLKAN,Oktay ÜLKÜGÜNER vs. gibi.

Kadir TAPUCU’nun eserlerinin bazıları:

Ferdi TAYFUR – Bu Gün SEN, Gülden KARABÖCEK – Ya tam sev ya bırak, Hüseyin ALTIN – Bitirim, Ümit BESEN – Çocukluk Aşkım, KİBARİYE – Dinle, Yalan yarim – Dönüşüm muhteşem olacak, Safiye SOYMAN – Aşk olsun sana – Sen evlisin ben bekar – İsmail HAZAR – Öyle bir tutku ki, KURTULUŞ – Ağlama, Deniz ARCAK – Yok artık, Ayhan AŞAN – Gidemessin – Dudak dudağa – Gel bana doğru, Harun KOLÇAK – En büyük aşk, Serern SERENGİL – Seni istiyorum, Ebru GUNDEŞ – Dayanamıyorum, Muazzez ERSOY – Anlaştık mı, SENİHA – Yolumu şaşırtma, Gülay ERALP, Nuray HAFİFTAŞ – Dinle, Müslüm GÜRSES – Sende mi arkadaşım vs.
Hazırladığı bestelerle belli bir kalıba sığmayan Tapucu, çeşitli tarzlarda yaptığı bestelerle ilgi çekmeye devam ediyor…

Ayrıca rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut ÖZAL’ın ve Bedrettin DALAN’ın yazdığı iki adet şiiri de bestelemiştir…

20/10/2010 Çarşamba Akşamı Saat 22:00 İle 24:00 Arasında Canlı Yayın Konuğumuz Değerli Ses,Beste Ve Söz Yazarı ” Kadir TAPUCU ” Fırtınası Esti RadyOrjinal Mikrofonlarında….. Onu Tüm Müzik Dünyası Tanıyor Ve Biliyor,O Bir TechnoBesk,O Bir Buz Mavisi, O Bir Açık Sözlü, O Bir Taşyürekli , O Aslında Müzik Dünyasının Konuşamayan Dili O Dinlettiği Gibi Ha Kiyamet Kopmus Ha Sen Gitmissin Diyebilen, O O O Gidişim Suskun Olmuştu Ama Dönüşüm Muhteşem Olacak ” KADİR TAPUCU ” Evet Evet O ^^KADİR TAPUCU^^ O Mükemmel Sesi Ve Yorumuyla 20/10/2010 Çarşamba Akşamı Saat 22:00 İle 24:00 Arasında RadyOrjinal’de Adnan İle Keyfi Şahane Programının Canlı Yayın Konuğu Olarak Tüm RadyOrjinal Dinleyenlerine,Gönül Dostlarına Ve Kadir TAPUCU Sevenleriyle Kadir TAPUCU sevenlerine Müzikle Dolu Unutulmaz Bir Akşam Yaşattık…..

Kadir Tapucu’nun Bugüne Kadar Hepsi Birbirinden Değerli Çıkarmış Olduğu Albümleri

Kadir Tapucu – Bu Hallere Dusecek Adam Degildim 2004

Kadir Tapucu – Ben Gidiyorum
Kadir Tapucu – Bu Hallere Düsecek Adam Degildim
Kadir Tapucu – Dönüşüm Muhteşem Olacak
Kadir Tapucu – Etme Bulma Dünyasi
Kadir Tapucu – Ne Dersen O Olur
Kadir Tapucu – O Geldi
Kadir Tapucu – Olur Mu Dene
Kadir Tapucu – Sevenlere Nasihat
Kadir Tapucu – Vallah
Kadir Tapucu – Yalan Yarim
Kadir Tapucu – Yolumu Sasirtma

Kadir Tapucu – Doya Doya

Kadir Tapucu – Asker Dönüsü
Kadir Tapucu – Bahari Beklerdi
Kadir Tapucu – Cocukluk Askim
Kadir Tapucu – Doya Doya (Alaturka Ver.)
Kadir Tapucu – Doya Doya
Kadir Tapucu – Elveda Istanbula
Kadir Tapucu – Havada Bulut (Techo Ver.)
Kadir Tapucu – Havada Bulut
Kadir Tapucu – Kirkindan Sonra
Kadir Tapucu – Kiyamet
Kadir Tapucu – Sarki

Kadir Tapucu – Limon (Ben Nolacam) (2000)

Kadir Tapucu – Agla Kalbim
Kadir Tapucu – Ask Vakti
Kadir Tapucu – Be Mübarek
Kadir Tapucu – Ben Nolacam
Kadir Tapucu – Buz Mavisi
Kadir Tapucu – Limon
Kadir Tapucu – Mor Zambak
Kadir Tapucu – Serefsiz Dünya
Kadir Tapucu – Yalan Yanlis
Kadir Tapucu – Yoksun Ya

Kadir Tapucu – Muhtesem Olacak & Agir OL 1993

Kadir Tapucu – Agir Ol
Kadir Tapucu – Dinle
Kadir Tapucu – Dönüsüm Muhtesem Olacak (Ver.2)
Kadir Tapucu – Dönüsüm Muhtesem Olacak
Kadir Tapucu – Gel Bana
Kadir Tapucu – Haydi (Ver.2)
Kadir Tapucu – Haydi
Kadir Tapucu – Is Basina
Kadir Tapucu – Iste Bu Kadar
Kadir Tapucu – Nerde Hareket
Kadir Tapucu – Özlüyorum
Kadir Tapucu – Sensiz Saatler

Kadir Tapucu – Seytan Diyorki

Kadir Tapucu – Benim Ol
Kadir Tapucu – Falanina Filanina
Kadir Tapucu – Gidemezsin
Kadir Tapucu – Güzelim
Kadir Tapucu – Iste Fasil
Kadir Tapucu – Komsunun Isi
Kadir Tapucu – Naber Fistik
Kadir Tapucu – Nerede Aksam Orada Sabah
Kadir Tapucu – Oh Be
Kadir Tapucu – Seytan Diyorki

Kadir Tapucu – TaşYürekli 2008

Kadir Tapucu – Bodrum
Kadir Tapucu – Çok Seviyorum
Kadir Tapucu – Dinle
Kadir Tapucu – Hesaplaşmalar
Kadir Tapucu – Kefil Allah
Kadir Tapucu – Sudan Sebepler
Kadir Tapucu – Susmak Lazım
Kadir Tapucu – Taş Yürekli
Kadir Tapucu – Vurmayın

Kaynak gösterilmeden kopyalanamaz ve yayınlanamaz.

Kaynak: RadyOrjinal

AdnanAğır OiBesteBuz mavisiCanlıDönüşüm Muhteşem OlacakKadir KapucuKeyfi Şahane AdamorjinalRadyoRadyorjinalSesSöz YazarıTaş YürekliTechnoBeskYayın
Comments (0)
Add Comment