RadyOrjinal
Türkiye'nin En Orjinal Radyosu RadyOrjinal

Nuri Şahin: ‘En büyük hayalim Borussia Dortmund’u çalıştırmak’

Kamp çalışmalarına Burdur’da devam eden Medipol Başakşehir ve Antalyaspor’da iki takımın teknik direktörü MAKÜ tesislerinde ortak basın …

Kamp çalışmalarına Burdur’da devam eden Medipol Başakşehir ve Antalyaspor’da iki takımın teknik direktörü MAKÜ tesislerinde ortak basın toplantısı yaptı.

Yurt dışındaki hedeflerine yönelik ise Şahin herkesin hayalleri olduğunu vurgulayarak, “Ben olabildiğim kadar iyi bir hoca olmak istiyorum, olabildiğince insanlara dokunmak istiyorum. Tabii ki hayallerim var. Ben Borussia Dortmund taraftarıyım. İnanılmaz büyük bir Dortmund taraftarıyım. İnşallah Allah nasip eder, bir gün o statta bir maç olsa bile solumda o sarı duvarı hissetmek istiyorum. En büyük hayalim” açıklamasında bulundu.

Belözoğlu: ‘Futbol oynarken teknik adamlık serüvenim başladı’

Yurt dışı hedeflerinin olup olmadığı sorulması üzerine Belözoğlu, hedefinin Türk futbolunu, futbolculuğunda olduğu gibi teknik adamlığında da yurt dışında temsil etmek olduğunu aktardı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yorum Notunuzu Bırakın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku